AÖF sınav sonucuna nasıl itiraz edilir

AÖF sınav sonucuna nasıl itiraz edilir
Anadolu Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sonuçlarına 5 iş günü içinde, İstanbul Üniversitesi için ise üç iş gününde itiraz edilebilir.

AÖF SINAV SONUCUNA İTİRAZ NASIL YAPILIR ?

Anadolu Üniversitesi AÖF Öğrencileri, sınav sonuçlarının ilan edildiği tarihten itibaren beş iş günü içinde sınav sonuçlarına itiraz edebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

 İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek yapılabilir.

Öğrenci sonuca nasıl itiraz edebilir?

Anadolu Üniversitesi’nin belirlediği kurallara göre; sonuçların açıklanmasından sonra 5 iş günü içerisinde “dilekçe” yoluyla itirazda bulunabilir. Atatürk Üniversitesi için de geçerli olan bu süre, İstanbul Üniversitesi için 3 iş günü olarak belirtilmektedir. Geri dönüş ise üniversitenin belirlediği tarihler içerisinde olmaktadır. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.