AÖF Sınav Tarihleri ve Yerleri Açıklandı

AÖF Sınav Tarihleri ve Yerleri Açıklandı
Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için bu sene gireceği sınavların takvimini resmi olarak açıklandı.

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için önemli duyuru Anadolu Üniversitesi tarafından yapıldı. 2014 AÖF Güz dönemi Sınav tarihleri ve eklenen yeni sınav merkezleri üniversite tarafından duyuruldu. Sınav takvimine göre ilk sınavlar 6-7 Aralık 2014 tarihinden yapılacak. Dönem sonu sınavları ise 24-25 Ocak tarihlerinden olacak.

SINAV YERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV TARİHLERİ

Sınavlar ise; Güz Dönemi Ara Sınavı 6-7 Aralık 2014, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 24-25 Ocak 2015, Bahar Dönemi Ara Sınavı 25-26 Nisan 2015, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 6-7 Haziran 2015 tarihlerinde yapılacak.

AÖF SINAV MERKEZLERİ

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bu zamana kadar il merkezleri ve 7 ilçede sınav yaparken, 2014-2015 öğretim yılı itibari ile sınav yapılan ilçe sayısını 17'ye çıkardı. Daha önce; Antalya-Alanya, Balıkesir-Bandırma, Hatay-İskenderun, Edirne-Keşan, Bursa-İnegöl, Kocaeli-Gebze ve Muğla-Fethiye'de yapılan AÖF sınavları, AÖF tarafından yayınlanan 2014-2015 Öğrenci Kılavuzunda yer alan 10 yeni ilçede daha yapılacak.

10 YENİ İLÇE

7 ilçedeki sınav merkezlerinin arasına; Kahramanmaraş-Elbistan, Ankara-Polatlı, Balıkesir-Edremit, Konya-Ereğli, Manisa-Salihli, Ağrı-Patnos, Muğla-Milas, Tekirdağ-Çorlu, Şanlıurfa-Siverek ve Van-Erciş de eklendi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.