Bir olaya veya bir objeye yönelik olumlu veya olumsuz turumların o olayı ve objeyi andıran diğer ögelere de yansıması durumu

Bir olaya veya bir objeye yönelik olumlu veya olumsuz turumların o olayı ve objeyi andıran diğer ögelere de yansıması durumu
Bir olaya veya bir objeye yönelik olumlu veya olumsuz turumların o olayı ve objeyi andıran diğer ögelere de yansıması durumu hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 10 Ağustos 2023 Perşembe yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan Bir olaya veya bir objeye yönelik olumlu veya olumsuz turumların o olayı ve objeyi andıran diğer ögelere de yansıması durumu hangisidir sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Bir olaya veya bir objeye yönelik olumlu veya olumsuz turumların o olayı ve objeyi andıran diğer ögelere de yansıması durumu hangisidir?

A- Mandele etkisi
B- Kelebek etkisi
C- Garcia etkisi
D- Plasebo etkisi

Doğru Cevap: C- Garcia etkisi

17
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.