Bizim market müşteri hizmetleri telefon numarası kaç

Bizim market müşteri hizmetleri telefon numarası kaç
Bu yazımızda sizlere Bizim market müşteri hizmetleri telefon numarası kaç bu konu hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Ulusal süpermarket zincirleri telefon rehberinden – Bizim toptan satış mağazaları müşteri hizmetleri telefonu, çağrı merkezi numarası ve şikayet, görüş, istek ve önerilerinizi iletebileceğiniz diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

BİZİM MAĞAZALARI MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Ulusal toptan market zinciri olan Bizim toptan market şubeleri müşteri hizmetleri telefonu 0 850 969 62 96′dır. Bu çağrı merkezi numarası ile, Bizim Market şubelerinin tamamı için yorumlarınızı, şikayetlerinizi, isteklerinizi, dileklerinizi ve önerilerinizi iletebilirsiniz.  Bu telefon numarası aşağıdaki şubeler için geçerlidir:
Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa,Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Bizim Toptan Satış Mağazaları
Kuşbakışı Caddesi No:19 Posta Kodu: 34662
Altunizade / Üsküdar / İstanbul

Tel: 0(216) 474 42 80  Fax:0(216) 474 42 75

Müşteri İlişkileri: 0850 969 62 96

E-Posta : info@bizimtoptan.com.tr

Bizim market mağaza iletişim bilgileri için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
5
2
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum