Galatasaray Altyapı Seçmeleri

Galatasaray Altyapı Seçmeleri
Galatasaray altyapı seçmeleri 2017, Galatasaray altyapı kaleci seçmeleri, Galatasaray altyapı seçmeleri ne zaman 2017, Galatasaray kaleci ve altyapı seçmeleri.

Türkiye’nin en köklü futbol kulüplerinden Galatasaray, altyapısında yetiştirmek üzere kaleci adaylarını arıyor. 2001-2002-2003-2004-2005 doğumlu, futbola ilgisi ve yeteneği olan, bu alanda kendini geliştirmiş ve ispatlamış çocukları altyapı seçmelerine davet ediyor. Kayıtlar şu an internet üzerinden yapılıyor. Randevu sistemine göre çalışan seçmeler internetten başvurunun ardından belirlenen tarih ve saatte Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak. Galatasaray Altyapı Seçmelerine başvurmak için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
24 Yorum