Kim Milyoner Olmak İster'e katılan fıs fıs İsmail'i seyirci yaktı

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programına yarışmacı olarak katılan Süleyman Yağcı, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Sempatik tavırları ile ekrandakileri güldüren Yağcı'nın kendisine yöneltilen sorulara doğru yanıt verdiği anlar ise

Seyirci yanlış cevap verince...

Baraj sorulara verdiği doğru yanıtlarla 15 bin liralık para ödülü almaya hak kazanan İsmail Yağcı'nın barajı geçtikten sonra karşılaştığı soruda seyirci jokerini kullanması ise elenmesine sebep oldu.

'Tina nereliydi?'

15 bin lira barajını geçtikten sonra 'Lakabı 'leğen kemiği' olan şarkıcı kimdir?' sorusu ile karşılaşan İsmail Yağcı'nın, 'A-Tina Turner, B-Shakira, C-Freddie Mercury, D-Elvis Presley' şıklarından Tina Turner'a takılması izleyenleri kahkahaya boğdu.  Tina Turner'ı tanımayan İsmail Yağcı'nın dünyaca ünlü ABD'li şarkıcının soy isminin yabancı olmadığını düşünmesi ise stüdyoda ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu. Öyle ki, Yağcı, Selçuk Yöntem'e Turner'ın nerelli olduğunu dahi sorma ihtiyacı duydu. İşte o anlar...

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum
Benzer Videolar