2023 KPSS Lisans sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak

2023 KPSS Lisans sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak
KPSS'nin Genel Yetenek-Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumları için kısa bir zaman kaldı. Alan Bilgisi Testi, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) tarihi de araştırılıyor. Peki, KPSS ne zaman yapılacak? KPSS sınav giriş yerleri ne zaman belli olacak

KPSS 2023 sınav giriş belgeleri henüz açıklanmadı. Söz konusu belgelerin sınavdan bir hafta kadar önce adayların erişimine açılması bekleniyor. Bu kapsamda bilgiler belli oldukça haberimizde yer vereceğiz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023 sınav ve sonuç açıklama takvimini yayımladı.Yayımlanan takvimin ardından, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) oturumları için tarihler açıklandı. Sınav giriş belgelerinin sınavdan yaklaşık 10 gün önce açıklanmasını bekliyoruz.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da yapılacak.
Alan Bilgisi 1. gün oturumları 29 Temmuz'da 2. gün oturumları 30 Temmuz'da yapılacak.
KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 6 Ağustos'ta düzenlenecek.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.