Lise Ek Kontenjan Sorgulama (MEB e-Okul TEOG Nakil Başvuru Sonuçları)

Lise Ek Kontenjan Sorgulama (MEB e-Okul TEOG Nakil Başvuru Sonuçları)
TEOG maratonu devam ediyor. Öğrenci ve velilerin gözleri MEB cephesine çevrilmiş durumda. MEB Tarafından TEOG Nakil İşlemleri Eylül Ayı Sonuna kadar haftalık periyotlarla yapılmaya devam edecek. O tarihten Sonra ise MEB TEOG Kurumlar Arası Nakil İşlemleri

TEOG 2.hafta nakil Sonuçları bugün açıklanacak. TEOG Nakil İşlemlerinin 2.haftasında ise son nakil başvuru tarihi için dün son gündü. Bugün ise TEOG Nakil Sonuçları Açıklanacak. TEOG Nakil Sonuçlarının Açıklanmasının Ardından ise e-Okul üzerinden yeniden Boş Kontenjanlar Açıkanacak ve Yeniden Nakil İşlemleri Başlayacak. MEB Tarafından TEOg Nakil İşlemleri Eylül Ayı Sonuna kadar haftalık periyotlarla yapılmaya devam edecek. O tarihten Sonra ise MEB TEOG Kurumlar Arası Nakil İşlemlerine göre Nakil İşlemleri Yapılacak. TEOG MEB Lise Nakil Sonuçları Belli Oldu mu? Lise Ek Kontenjan Sorgulama (MEB e-Okul TEOG Nakil Başvuru Sonuçları ve Nakil Kontenjanları 2014 Son Durum Nedir?) TEOG Nakil İşlem Sonuçları Açıklandı mı? TEOG Nakil İşlem Sonuçları Ne Zaman Belli Olacak? TEOG Haberlerinde Son Durum Nedir? TEOG'da En Son Gelişmeler Nelerdir? TEOG Lise Kayıtları Başladı mı?

TEOG e-Okul üzerinden Nakil İşlemleri devam ediyor. TEOG'da 1.hafta yani 1.dönem nakil işlemleri sonlandı ve nakil sonuçları açıklandı. Boş Kontenjanlar okullar tarafından güncel olarak yeniden açıklandı ve MEB TEOG ikinci hafta yani kinci dönem nakil işlemleri başladı. TEOG Nakil İşlemlerinde Sonuçları, Kontenjan Bİlgilerini ve Liselerin Taban/Tavan Puanlarını güncel olarak e-okul adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

TEOG Nakil işlemleri yapılmaya devam ediyor. Dün ise 2.Nakil işlemlerinin son günüydü. Öğrenciler her hafta yapılan Nakillerde haftanın 4 günü yani pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri nakil talebinde bulunabilirken Cuma Günleri ise Sonuçlar Açıklanıyor. Adaylar e-Okul Üzerinden ise Nakil Sonuçlarını, Lise Nakil için Gerekli Kontenjan bilgilerini ve diğer Nakil ile ilgili tüm işlemlere ulaşabilirsiniz. Peki TEOG Nakil İşlemleri Ne Zaman Bitecek? TEOg Nakil İşlemleri Nasıl Yapılır? TEOG Nakil İşlemleri Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir? 2014 MEB TEOG Nakil İçin Gerekli Şartlar Nelerdir? TEOG Nakil İşlemleri Nasıl ve Hangi Belgeler İle Yapılır?

TEOG e-Okul MEB Lise Nakil İşlemeleri Nasıl Yapılacak? e-Okul TEOG Lise Puan Sorgulama ve Kontenjan Sorgulama İşlemleri TEOG Nakil İşlem Sonuçları Açıklandı mı? TEOG Nakil İşlem Sonuçları Ne Zaman Belli Olacak? TEOG Haberlerinde Son Durum Nedir? TEOG'da En Son Gelişmeler Nelerdir? TEOG Lise Kayıtları Başladı mı? MEB e-Okul Lise Nakil İşlemleri Kontenjan ve Sonuç Sorgulama Ekranına Nasıl Ulaşabilirim? TEOG Nakiller İle İlgili Tüm Detaylar egitimsistem.com

Öğrenciler e-okul.meb.gov.tr adresi üzerinden kontrol ettikleri Lise Kontenjan ve Puan bilgisine göre istediği liseler için tercih yapıyorlar. Adaylar TEOG Nakil işlemlerini Liseye şahsi başvurarak veya faks ile başvuru ve kayıt işleminde bulunabiliyorlar.

TEOG NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

TEOG TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

TEOG LİSE KONTENJAN SORGULAMA İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYIN

TEOG LİSELERİN TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum