Marmara Üniversitesi Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuru İşlemleri

Marmara Üniversitesi Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuru İşlemleri
Bu yazımızda sizlere Marmara Üniversitesi Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuru İşlemleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Başvuru sistemi için tıklayınız. (Başvurular 27 Haziran 2016 saat 10.00'da başlayacak, 29 Haziran 2016 saat 17.00'da kapatılacaktır.)

Tarihler ile ilgili detaylı bilgi "Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları" başlığıyla     http://takvim.marmara.edu.tr/ adresinde belirtilmiştir.

Kontenjanlar için tıklayınız.

Kılavuz için tıklayınız.

 

Akış Şeması için tıklayınız.

 

-Başvuru işlemleri tamamen sistem üzerinden yapılacaktır.

-Herhangi bir belge yükleme işlemi yapılmayacaktır.

-Yabancı Dil Yeterlilik ve Özel Yetenek Sınavıyla ilgili detayların kılavuzdan dikkatle okunması gerekmektedir.

-Tüm başvurular için, adayın tamamladığı yarıl/yıl a kadar müfredatındaki tüm dersleri almış ve başarmış olması zorunluluğu vardır. Bu nedenle transkript kontrolü yaparak başarılmamış veya eksik ders olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.