Öğrencilerin not tutma kaygısına son - Coşku Yayınlarından KÖK

Öğrencilerin not tutma kaygısına son - Coşku Yayınlarından KÖK
Kolay Öğrenme Kılavuzu (KÖK), 9. sınıf öğrencilerini çok rahatlatacak.

4+4+4yeni eğitim sistemine geçmesiyle birlikte bu yıl 5’inci ve 9’uncu sınıfların müfredatı köklü değişiklikler geçirdi. Değişen eğitim sistemine en hızlı uyum sağlayan yayınevlerinden Coşku Yayınları, 9’uncu sınıflar için hazırladığı Kolay Öğrenme Kılavuzu (KÖK), öğretmen ve öğrencilerin hayatını kolaylaştırıyor.

Bu yıl sadece 9’uncu sınıflar için hazırlanan Kolay Öğrenme Kılavuzu, ilk kez matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya ve tarih dersleri için ayrı ayrı hazırlandı.

KÖK ile eğitim kolaylaşıyor Kolay Öğrenme Kılavuzu ile birlikte kampanya kapsamında öğretmene verilen USB bellekler KÖK’ün zenginleştirilmiş dijital versiyonunu içeriyor. Akıllı tahta uygulaması ile öğretmenler video, animasyon, poster, soru çözümü gibi interaktif içeriklerle sınıfın durumuna göre farklı sunumlar hazırlayarak ders anlatımlarını zenginleştirme şansı buluyor.

Kolay Öğrenme Kılavuzu’nda neler var Her dersin yapısına göre değişen içerikler; şekil, formül, boşluk doldurma gibi detaylar KÖK'ün içinde öğrencilere hazır bir şekilde sunuluyor. KÖK sayfalarının bir kısmında konu anlatımı, alıştırmalar ve önemli bilgiler bulunurken serbest alanlarda ise öğrenciler kendi notlarını tutabiliyor. Böylelikle öğrenciler daha hızlı ve düzenli not tutarak ders içinde daha fazla pratik yapma şansına sahip oluyor.

KÖK için hazırlanan içerikler Coşku Yayınları’nın 9. sınıf KAMES kitaplarıyla birlikte kullanıldığında öğrenciler derste daha az yazı yazarak not tutma telaşından kurtulurken, öğretmenler ise ürün ile birlikte gelen hazır içerikler ile sınıfta yazı yazdırmak için harcadıkları zamanı dersi tekrarlama, alıştırma çözme gibi etkinliklere aktarabilme şansı yakalıyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum