Peygamber Efendimizin çocukluğunu konu alan filmin adı nedir?

Peygamber Efendimizin çocukluğunu konu alan filmin adı nedir?
Kim Milyoner Olmak İster 28 Ekim 628. Bölüm Yarışma Sorusu Bu hafta vizyona giren ve Peygamber Efendimizin çocukluğunu konu alan filmin adı nedir?

Kim Milyoner Olmak İster 28 Ekim 628. Bölüm Yarışma Sorusu;

Bu hafta vizyona giren ve Peygamber Efendimizin çocukluğunu konu alan filmin adı nedir?

Doğru Cevap: Hz. Muhammed Allah'ın Elçisi

'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' 28 Ekim'de vizyona giriyor!

Hazreti Muhammed'in çocukluk ve ilk gençlik dönemi ile İslam'ın doğuşunu anlatan "Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi" filmi, 28 Ekim'de vizyona girecek.

İranlı yönetmen Mecid Mecidi'nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği filmin sinema salonlarındaki gösterimi öncesi, Türkçe dublajlı fragmanı yayımlandı. Filmde, Hazreti Muhammed'in doğumundan 12 yaşına kadar geçen süredeki yaşamı ile o yıllarda Mekke'de gelişen olaylar farklı bir bakış açısıyla ele alınıyor. Hayata ve insanlığa bakış açısıyla, "Çağrı" filminin ardından İslam dünyasına ışık tutması beklenen film, 2015'te tamamlandı. Sareh Bayat, Mohsen Tanabandeh, Rana Azadivar, Ali Reza Shoja-nuri ve Mina Sadati'nin rol aldığı film, Türkçe dublajlı olarak sinema izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.