Sıkıcı olmamak için dengede kalın

Sıkıcı olmamak için dengede kalın
Etrafındaki dünyayı eleştirel düşünmeyen insanların sohbetlerde fazla konuşmadığı ortaya çıkıyor. Uzmanlar bu tarz insanların genel olarak sınırlı bir bakış açısıyla olaylara yaklaştığını ve ‘sıkıcı insan’ kategorisine alındığını söylüyor.
Çevresinde sıkıcı bulunan insanların çoğu, günlük hayatta etrafındakiler tarafından fark edilen davranışları sıkça tekrarlıyor. Aynı hikayeyi tekrar tekrar anlatmak, konuşmaları uzun tutamamak ve sürekli kendilerinden bahsetmek gibi özellikleriyle karşılarındakileri olumsuz etkilediği biliniyor. Özellikle sürekli sıkılmalarının diğer insanların da heyecanını düşürdüğü ortaya çıkıyor. İngiliz Independent gazetesinin yaptığı bir incelemede insanların sıkıcı olduklarını gösteren 15 madde tespit edildi.
 
1- Dengeli sohbetler gerçekleştiremezler
2- Karşısındaki kişinin beden dilini önemsemezler
3- Diğer insanları güldürmezler
4- Sohbet sırasında söyleyecek bir şey bulamazlar
5- Her zaman aynı şeyleri yaparlar
6- Kendi fikirleri yoktur
7- İyi hikaye anlatamazlar
8- Yeni bir şeyler sunamazlar
9- Olaylara karşı tarafın bakış açısıyla bakamazlar
10- Sohbete başkalarını dahil etmezler
11- Doğaçlama sohbet yapamazlar
12- Ses tonları monotondur
13- Sürekli olumsuz düşünürler
14- Kendilerini tekrar ederler
15- Daima sıkılırlar

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum