Stephen Hawking'in hayatını sağlığının bozulmaya başladığı dönemi ve eşi Jane'le ilişkisini anlatan film hangisidir

Stephen Hawking'in hayatını sağlığının bozulmaya başladığı dönemi ve eşi Jane'le ilişkisini anlatan film hangisidir
Stephen Hawking'in hayatını sağlığının bozulmaya başladığı dönemi ve eşi Jane'le ilişkisini anlatan film hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru :Stephen Hawking'in hayatını sağlığının bozulmaya başladığı dönemi ve eşi Jane'le ilişkisini anlatan film hangisidir 

A- Zamanın kısa tarihi

B- Cosmos

C- Sonsuzluğu bilen adam

D- Herşeyin teorisi

Doğru Cevap: Her Şeyin teorisi

Her Şeyin Teorisi ya da orijinal adıyla The Theory of Everything, fizikçi Stephen Hawking'in hayatının konu edinildiği, 2014'te çıkmış bir İngiliz dram-biyografi filmidir.
 
Hawking’in 60′lı yıllardaki yaşamını, sağlığına ilişkin kötü haberleri aldığı dönemi ve hepsinden de önemlisi eşi Jane ile olan ilişkisini anlatan filmde Hawking’i Les Miserables’dan hatırlanan Eddie Redmayne canlandırıyor.[1] Film ilkin 2014 Uluslararası Toronto Film Festivali'nde gösterildi. ABD’de kasım ayında gösterime giren filmin Türkiye'ye geliş tarihi ise 27 Şubat 2015'tir. Bu film Eddie Redmayne'e en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandırmıştır. Ayrıca en iyi erkek oyuncu Bafta ve drama dalında en iyi erkek oyuncu Altın Küre'yi de Eddie Redmayne kazanmıştır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.