Tuncelide yarın okullar tatil mi

Tuncelide yarın okullar tatil mi
Bu yazımızda sizlere – Tunceli’de 15 Aralık 2016 Perşembe okullar tatil mi? Tunceli valiliğinden son dakika açıklaması var mı?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 15 Aralık Perşembe günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 14 Aralık 2016 Perşembe günü hangi illere ve ilçelere kar tatili var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

Tunceli 15 Aralık
 
Tunceli'de dün gece saatlerinden itibaren etkisi sürdüren yoğun kar yağışı yüzünden il merkezi ve ilçelerindeki tüm okullarda, 15 Aralık Perşembe günü, eğitime bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.
 
Kar yağışı yüzünden ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli vatandaşların da idari izinli sayılacağı belirtildi.
 
Kentte, olumsuz hava koşulları yüzünden bugün de il merkezi ve bağlı köylerin yanı sıra Ovacık, Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Hozat ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmişti.
 
Not: Aşağıdaki tatil 14 Aralık tatilidir.
 
Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 5 ilçede ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.
Tunceli’de dün akşam başlayan ve bu sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışının ardından Pülümür, Nazımiye, Mazgirt, Hozat ve Ovacık ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil ilan edildi.

15 Aralık 2016 Perşembe Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.