Zorlu Center AVM açılış ve kapanış saatleri

Zorlu Center AVM açılış ve kapanış saatleri
Zorlu Center çalışma saatleri ve iletişim hakkında bilgiler vereceğiz. Zorlu Center AVM saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor, haftasonu, resmi ve dini bayram günleri açık mı?

İstanbul Zincirlikuyu’da bulunan Zorlu Center Avm, açık ve kapalı alanlarının olması ile zengin bir tasarıma sahip merkezdir. Birçok ünlümağazayı Zorlu Center AVM’de bulabilirsiniz.

Zorlu Center AVM, yeni bir teknolojiyi kullanarak kapalı katlardaki ışıkları gün ışığına göre ayarlayabiliyor.

Tüm bunların yanında sinema keyfi yapmak için Cinemaximum’u da içerisine konumlandıran AVM, 14 tane salonu sayesinde diğer sinema salonlarına fark atıyor. Konum olarak metro ve metrobüs bağlantısının olması, Zorlu Center AVM’ye ulaşımı kolaylaştırıyor. Zincirlikuyu’ya yürüme mesafesinde olan AVM, birçok alışveriş merkezinde olduğu gibi 10.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

Zorlu Center İletişim Bilgileri

  • TELEFON : +90 (212) 444 9496 (ZGYM)
  • FAKS : +90 (212) 275 03 30
  • POSTA : info@zorlugayrimenkul.com
  • ADRES : Zorlu Center, Levazım Mahallesi, Koru Sokak No:2,
    34340 Beşiktaş/İstanbul

Zorlu Alışveriş Merkezi

  • TELEFON : +90 (212) 924 0124
  • POSTA : info@zorlugayrimenkul.com

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

  • TELEFON : +90 (850) 222 6776
  • POSTA : info@zorlucenterpsm.com

Zorlu Center

Türkiye'nin ilk 5 fonksiyonlu 'karma kullanım' projesi olarak inşa edilen Zorlu Center; Performans Sanatları Merkezi, alışveriş merkezi, otel (Raffles İstanbul Zorlu Center), ofis ve rezidanslardan oluşmaktadır.

İstanbul'un en önemli noktalarından Zincirlikuyu'daki devlete ait Karayolları arazisi (102.000m2) 2007 yılında yapılan ihale ile Zorlu Gayrimenkul tarafından 800 milyon dolara satın alındı.

Zorlu Center'ın toplam yatırım bedeli 2,5 milyar ABD doları olarak gerçekleşti ve inşasında 4.000 kişiye istihdam sağlandı.

Yaklaşık 5.000 kapasiteli otopark alanı mevcut.

Metro-metrobüs ve Zorlu Center'a bağlantılar için; 770 m uzunluğundaki bağlantı tünelleri ve 230 m uzunluğundaki altgeçitlerin yatırımı Zorlu Gayrimenkul tarafından gerçekleştirildi. Çevre yolları ve metro-metrobüs bağlantıları için toplam 100 milyon TL yatırım yapıldı.

Zorlu Center içinde 52 güvenlik noktası, 300'e yakın güvenlik görevlisi ve toplam 2.100 kamera bulunuyor; ayrıca üstün bir teknoloji ile Xray'siz güvenlik sistemi uygulanıyor.

Ofisler

Zorlu Center'da yer alan ofisler, çalışanların yeşilin içinde daha rahat çalışma imkanı veren ofis ve home ofis çözümleri sunuyor. Ofislere özel teraslar, geniş ortak kullanım alanları, metro/metrobüs bağlantıları ve trafik sorununu ortadan kaldıran alt geçitleri Zorlu Center ofislerinde çalışmayı bir ayrıcalık haline getiriyor.

Rezidanslar

Büyükleri 117 m2 ile 735 m2 arasında değişen 1+1'den 5, 5+1'e kadar farklı tipte Zorlu Rezidansları eşsiz İstanbul manzarası ve yaşam kalitesiyle seçkin ve çok özel bir yaşam deneyimi sunuyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.