Başkan Carter komik bir hikaye anlattı, herkes gülmeli şeklinde çevrilmiştir

Jimmy Carter'ın 1981'de hangi ülkedeyken bir konferansta yaptığı espri çevirmen tarafından Başkan Carter komik bir hikaye anlattı, herkes gülmeli şeklinde çevrilmiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Jimmy Carter'ın 1981'de hangi ülkedeyken bir konferansta yaptığı espri çevirmen tarafından Başkan Carter komik bir hikaye anlattı, herkes gülmeli şeklinde çevrilmiştir

A- Japonya
B- SSCB
C- Arjantin
D- Hindistan

Doğru Cevap: Japonya 

James Earl "Jimmy" Carter Jr. (d. 1 Ekim 1924), Amerikan siyasetçi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin 39. başkanı. 1977-1981 yılları arasında başkanlık yapmıştır. Carter Center'daki çalışmalarından dolayı 2002 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır. George H. W. Bush'un 30 Kasım 2018'de ölmesinden sonra hayatta olan en yaşlı ABD Başkanı unvanını kazandı.
1924 yılında doğdu. ABD'nin Georgia eyaletinde fıstık tarımıyla uğraşan bir ailenin çocuğudur. 1970 yılında Georgia eyaletine vali seçildi. 1976 yılında o zamanki başkan Gerald Ford'a karşı Demokratik Parti'den adaylığını koydu ve seçimi küçük bir farkla kazanarak başkan oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

HABERLER Haberleri