İstanbul Arnavutköy 2020 LGS taban puanları

İstanbul Arnavutköy 2020 LGS taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İstanbul Arnavutköy ilçesinde 3 lise sınavla öğrenci alacak. Okulların toplam kontenjanı 278'dir. Bu okullardan 1'i Anadolu Lisesi, 1'i Anadolu İmam Hatip Lisesi diğer 1'i ise Anadolu Teknik Programı ile öğrenci almaktadır. 

Okul AdıOkul TürüAlan AdıÖğretim SüresiÖğretim ŞekliPansiyon DurumuYabancı DiliKontenjanı2019 Yılı En Düşük Yüzdelik Dilim
İbrahim Özaydın Mesleki Ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıBilişim Teknolojileri Alanı4 YılKız/erkekPansiyon Yokİngilizce3034,62
İbrahim Özaydın Mesleki Ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıElektrik- Elektronik Teknolojisi Alanı4 YılKız/erkekPansiyon Yokİngilizce30(**)
İbrahim Özaydın Mesleki Ve Teknik Anadolu LisesiAnadolu Teknik ProgramıKimya Teknolojisi Alanı4 YılKız/erkekPansiyon Yokİngilizce30(**)
İto İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip LisesiAnadolu İmam Hatip LisesiFen Ve Sosyal Bilimler Programı4 YılKız/erkekPansiyon(erkek)İngilizce12023,81
Şehit Selçuk Gürdal Anadolu LisesiAnadolu Lisesi 4 YılKız/erkekPansiyon Yokİngilizce6812,35

Not: Yüzdelik Dilimler 2019 yılına ait olup 2020 yılı Merkezi Yerleştirme sonucunda değişiklik gösterebilir.

(**) Merkezi Sınav Puanıyla ilk kez öğrenci alınacaktır

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

TABAN PUANLAR Haberleri