Soyadı sıfat-fiil anlamına gelen şarkıcının 1990'lı yıllardaki çıkış şarkısının adı nedir

Soyadı sıfat-fiil anlamına gelen şarkıcının 1990'lı yıllardaki çıkış şarkısının adı nedirsorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Soyadı sıfat-fiil anlamına gelen şarkıcının 1990'lı yıllardaki çıkış şarkısının adı nedir

A- Kıl oldum
B- Benimle oynama
C- Karabiberim
D- Deli et beni

Doğru Cevap: Karabiberim

Ortaç kelimesi günlük hayatta sıklıkla kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Ortaç kelimesinin TDK sözlüğündeki anlamı şu şekildedir: Sıfat-fiil
Serdar Ortaç (d. 16 Şubat 1970; İstanbul), Türk şarkıcı-şarkı yazarı. Bazı müzik eleştirmenleri tarafından kendisinin Türk pop müziğinde bir dönemin standartlarını belirlediği kabul edildi ancak 2000'li yılların başından sonra ürettiği şarkıların birbirinin tekrarı olması gerekçesiyle olumsuz eleştirildi.
17 Ağustos 1994'te ilk albümü "Aşk İçin" ile müzik dünyasına merhaba dedi. "Karabiberim" ile çıkış yapan Serdar Ortaç, bu parça ile uzun süre gündemde kaldı. Aşk İçin adlı albümünde müzisyen Özkan Turgay'la çalışan Serdar Ortaç'ın albümünden "Değmez" ve "Hadi Git" gibi şarkılar da çok sevildi. Listelerde üst sıralara yükseldi. Serdar Ortaç bu başarısı ile 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" ödülünü kazandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.

HABERLER Haberleri