Wimbledon Tenis Turnuvasında her yıl geleneksel olarak tüketilen ikili hangisidir

Wimbledon Tenis Turnuvasında her yıl geleneksel olarak tüketilen ikili hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Wimbledon Tenis Turnuvasında her yıl geleneksel olarak tüketilen ikili hangisidir 

A- Mısır gevreği - Süt

B- Dondurma - Su

C- Krema - Çilek

D- Kraker - Çay

Doğru Cevap: Krema - Çilek

Wimbledon Tenis Turnuvası’nda sıcaktan bunalan tenis severlere bedava soğuk çilek ve krema dağıtıldı. İngiltere’nin başkenti Londra’da dün başlayan Wimbledon Tenis Turnuvasırenkli görüntülere sahne oldu. Hava sıcaklığının 29 dereceye ulaştığı Wimbledon’da maçları izlemeye gelen tenisseverlere İngiliz bayrağı giymiş mankenler yol boyunca soğuk çilek ve krema servisi yaptılar. İngiltere’de son günlerde artan hava sıcaklıkları tenis severlere de zor anlar yaşattı. Maç biletleri için uzun kuyruklar oluşturan misafirler zaman zaman sıcaktan bunalırken, Wimbledon organizatörlerinin hoş sürprizleriyle karşılaştılar. İngiltere bayrağı giymiş mankenler, ellerinde vejetaryen kremalı soğuk çileklerle, kalabalığa karışarak kuyruk bekleyenlerin sıcağı unutarak hoş vakit geçirmesini sağladılar. Wimbledon'ın ilk akla gelen geleneklerinden biri tenis maçlarını bir kadeh şampanya ve kremalı çilek eşliğinde izlemek. Wimbledon Tenis Turnuvası’nda günde 2 ton, iki haftada boyunca 30 ton yaklaşık 116 bin porsiyon çilek tüketiliyor. Wimbledon Tenis Turnuvası, 1877'den bu yana düzenleniyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yarışma Soruları Cevapları Haberleri