Walter Cavanageh'ın kredi kartlarının toplam ağırlığı ne kadardır

Walter Cavanageh'ın kredi kartlarının toplam ağırlığı ne kadardır
Guinness Dünya Rekorlarında geçerli ve kişisel 1497 kredi kartıyla rekor kıran Walter Cavanageh'ın kredi kartlarının toplam ağırlığı ne kadardır sorusunun cevabını vereceğiz. Bir kredi kartı kaç gramdır?

Soru : Guinness Dünya Rekorlarında geçerli ve kişisel 1497 kredi kartıyla rekor kıran Walter Cavanageh'ın kredi kartlarının toplam ağırlığı ne kadardır

A- 3,49 kg

B- 7.49 kg

C- 13,49 kg

D- 17.49 kg

Doğru Cevap: 17,49

Bir kredi kartı yaklaşık olarak 12 gramdır.

Bu Amerikalı’nın tam 1,497 kredi kartı var

Amerika’da Walter Cavanagh adlı bir adamın tam 1,497 adet kredi kartı var, kendisi bu “Mr.Plastic Fantastic” (Bay Plastik Fantastik) olarak anılıyor.

Bireysel kredi ve kredi kartı borçlularının sayısı düzenli olarak artarken, Amerika’da Walter Cavanagh adlı bir adamın tam 1,497 adet kredi kartı var; kendisi bu kredi kartları nedeniyle “Mr.Plastic Fantastic” (Bay Plastik Fantastik) olarak anılıyor ve bu özelliğiyle de Guinness Rekorlar kitabına girmeye aday.

Marketwatch'da yer alan haberde, Amerikalıların yüzde 33’ü bir ya da iki kredi kartına sahip, yüzde 29’u ise hiç kredi kartı kullanmıyorken, tek bir kişinin bini aşkın karta sahip olmasının şoke edici bir durum olduğu belirtiliyor. Ancak Cavanagh durumdan memnun. Kredi kartı notunun da mükemmel olduğunu söylüyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
21 Yorum