Anasınıfı, İlkokul 1. Sınıf ve Ortaokul 5. Sınıf Kayıt Sonuçları Açıklandı

Anasınıfı, İlkokul 1. Sınıf ve Ortaokul 5. Sınıf Kayıt Sonuçları Açıklandı
e-okul’da yer alan bilgiye göre e-kayıt uygulaması ile Anasınıfı, İlkokul 1. sınıf ve Ortaokul 5. sınıf için kayıt yaptırılması gereken okullar açıklandı. Anasınıfı, 1. sınıf, 5. sınıf okul kayıt sorgulama! E-Okul E-Devlet çocuğum hangi okula gidecek?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıfa başlayacak öğrencilerin e-kayıtlarının tamamlandığını duyurdu. Veliler çocuklarının yerleştirildiği okulu, e-okul ve e-devlet sistemi üzerinden öğrenebilecek.

021-2022 eğitim öğretim yılında ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıfa başlayacak öğrencilerin okul kayıtları, MERNİS adres bilgileri esas alınarak herhangi bir başvuru olmaksızın e-okul sistemi üzerinden yapıldı. Veliler bugünden itibaren çocuklarının yerleştirildiği okulu, e-okul ve e-devlet sistemi üzerinden öğrenebilecek.

2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk ve ortaokula başlayacak öğrencilerin adrese dayalı kayıtları Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünce yapıldı. Mecburi ilköğretim çağına gelen 1 milyon 536 bin 413 çocuk, 1. sınıfa, 1 milyon 308 bin 352 öğrenci de 5. sınıfa olmak üzere toplam 2 milyon 844 bin 765 öğrencinin e-kayıt işlemi tamamlandı.

ANASINIFI, 1. SINIF, 5. SINIF KAYIT SORGULAMA!

Aşağıdaki E-Okul ya da E-Devlet bağlantıları üzerinden okul kayıt sorgulama işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

2021-2022 öğretim yılı e-Kayıt uygulaması sonucu adres bilginize göre Anasınıfı, İlkokul 1. sınıf veya Ortaokul 5. sınıfa kayıt yaptırmanız gereken okulu görmek için Tıklayınız

2
3
1
1
2
2
4
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.