Öğretmenler Günü hediyesi

Öğretmenler Günü hediyesi
Öğretmenler Günü yaklaştıkça öğrencilerde "Acaba öğretmenime hangi hediyeyi alsam" telaşı başladı. Peki Öğretmene nasıl hediye alınır? İşte en iyi alternatifler...

Öğretmenlik mesleğini icra eden eğitimcileri onurlandırmak adına her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Öğretmenler Günü bu yılda farklı gösterilere sahne olacak. Bu özel günde "Nasıl bir hediye alsam?" diye düşünmeyin. Öğretmenlere alınabilecek en güzel hediyeleri sizler için derledik. İşte en güzel alternatif hediyeler...

Öğrenciler, öğretmenler gününde öğretmenlerinin öğrettikleri ve üzerindeki emeklerine teşekkür anlamında güzel bir hediye arayışı içinde fakat hediyeler her zaman satın alınan bir eşya olmayabilir. Öğretmenler için yazılan güzel bir teşekkür mektubu, kutlama mesajları ve yazılan bir şiir, öğretmenleri oldukça mutlu eder.

BİR DEMET ÇİÇEK

Muhtemel hediye listelerinin olmazsa olmazlarından birisidir çiçek. Her kadını mutlu ettiği gibi öğretmeninizi de kesinlikle mutlu edecektir. Fiyatlandırma konusunda sınır yok.

GÖMLEK VE KRAVAT

Erkek öğretmenlere alınabilecek alternatif hediyelerden birisi de gömlek ve kravattır. Düz ve sade bir gömlek ile kravat, öğretmenlerinizin günlük kullanması için ideal bir hediyedir. Fiyatları da her bütçeye uygundur.

KOL SAATİ

Öğretmenlere verilebilecek hediyelerden birisi de kol saatidir. Hediye edilen kol saati, sürekli kullanılabilecek bir eşyadır. Öğretmenlerinize her gün kullanmasını istediğiniz bir hediye vermek istiyorsanız kol saati iyi bir tercih olacaktır.

PARFÜM

Güzel kokulu bir parfüm hediyesi ile öğretmeninizin kullandıkça sizi hatırlamasına sebep olabilirsiniz. Fiyat konusunda da bütçenize uygun bir parfüm seçmeniz yeterli olacaktır.

KALEM - CÜZDAN - ANAHTARLIK SETİ

Günlük kullanılabilecek eşyalar kategorisinden birisi de Kalem - Cüzdan - Anahtarlık setidir. Hediye edildiğinde sürekli kullanılabilecek bir eşya olabilir. Set olarak birbirine uyumlu 3 eşyayı hediye etmeniz öğretmeninizi oldukça mutlu edebilir.

KUPA BARDAK

Hediye edebileceğiniz bir özel baskılı kupa bardak ile yine günlük kullanılan eşyalardan birini öğretmeninize hediye etmiş olursunuz.

BASKILI YASTIK

Bir dekor eşyası olarak üzerine istediğiniz bir fotoğrafı baskı yaptırarak küçük bir yastık hediyesi verebilirsiniz. Sert olmayan kaliteli kumaşa sahip bir yastık, hediye alternatifleriniz arasında olabilir.

FOTOĞRAF ÇERÇEVESİ

Öğretmeninizin hatıralarında çektiği fotoğrafları koyabileceği bir fotoğraf çerçevesi hediye edebilirsiniz. Düz sade bir çerçeve yerine farklı şekilde tasarlanmış bir fotoğraf çerçevesi de bulabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.