1-2 Aralık ATA AÖF Vize Sonuçları

1-2 Aralık ATA AÖF Vize Sonuçları
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri vize sınav sonuçlarının ne zaman duyurulacağını merak ediyor. Peki ATA AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılı bilgiler...

ATA AÖF vize sınavları 1-2 Aralık tarihlerinde düzenlenmişti. Öğrenciler vize sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Üniversitenin resmi internet sitesinden yer alan duyuruda konuya ilişkin “Sınav sonuçları, sınavların tamamlanmasını izleyen 2 hafta içerisinde ilan edilir.” denildir. Yani ATA AÖF vize sonuçlarının birkaç gün içinde ilan edilmesi bekleniyor.

ATA AFÖ VİZE SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'den öğrenebilirsiniz.

SORULARA NASIL İTİRAZ EDİLEBİLİR?

Sınav sorularına, soruların yayınlanma tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde sınav sonuçlarına ise sonuçların ilanından sonraki 3 iş günü içerisinde Fakültemize yazılı bir itiraz dilekçesi göndererek veya Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) üzerindeki itiraz bölümünden itiraz edilebilir.

FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?

Final sınavları 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde, bütünleme sınavları ise 23-24 Şubat tarihlerinde düzenlenecek.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.