1-2 Haziran AÖF Sınav giriş yerleri belgesi ne zaman açıklanacak

1-2 Haziran AÖF Sınav giriş yerleri belgesi ne zaman açıklanacak
2013 AÖF Bahar dönemi sınav yerleri henüz açıklanmadı.

Öğrenciler 1-2 Haziran tarihinde yapılacak olan 2013 AÖF Bahar dönemi sınav giriş yerlerini AÖF’ün internet sitesinden öğrenebilirler...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF ), İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerin 2012-2013 öğretim yılı Bahar döneminde sınava gireceği yerler henüz belirlenmedi. Fakat Öğrenciler TC kimlik numarası ile aşağıdaki linkten belgelerinin çıktısını alabilecekler.

https://ogrenci.anadolu.edu.tr/

1 - 2 Haziran 2013 tarihinde yapılacak AÖF Bahar Dönemi Sınavına girmek için sınav giriş belgesi almak için yapılması gereken işlemler şunlar:

(Öğrenciler açılan sayfada Açıköğretim Öğrenci Otomosyonu (TÜRKİYE) bölümüne tıklayarak oturum açabilirler)

1- https://aofburo.anadolu.edu.tr internet adresinden TC kimlik no’nuz ve büronuzdan aldığınız şifrenizle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgenizi  A4 ebadındaki bir kağıda printer çıktısı alarak

2- Büro şifresi olmayan veya internet erişiminde problem yaşayanlar Kimlik kartları ve Öğrenci Kimlikleriyle en yakın AÖF bürosuna giderek sınav giriş belgesi alabilirler.

2012- 2013 ÖĞRETİM YILI AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 – 02 Haziran 2013

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.