10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 267 Cevapları Meb Yayınları

10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 267 Cevapları Meb Yayınları
10. Sınıf Meb Yayınları Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 267 Hazırlık Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Hazırlık

1. Tarih, tabiat, kültür, sanat ve medeniyet eserlerinin korunmasının önemi hakkındaki düşüncelerinizi ifade ediniz.
Cevap
: Tarih, tabiat, kültür, sanat ve medeniyet eserlerinin korunması büyük önem taşır. Bu eserler, geçmişimizin izlerini taşır ve insanlık mirasını temsil ederler. Korunmaları, gelecek nesillere bu mirası aktarabilmemiz açısından hayati önem taşır. Ayrıca, bu eserler kültürel kimliğimizi yansıtır ve toplumumuzun ruhani ve estetik ihtiyaçlarını karşılar. Korunmaları, tarihimizi, doğamızı ve sanatımızı gelecek kuşaklara aktarmamızı sağlar ve insanlığın ortak kültürel değerlerini korur.

2. Aynı yerleri faklı zamanlarda gezmenin sonuçlarını aşağıdaki görsellerden hareketle değerlendiriniz.
Cevap
: Aynı yerleri farklı zamanlarda gezmek, o yerin zaman içindeki değişimini ve evrimini gözlemleme fırsatı sunar. Bu, hem tarihsel süreçleri anlama hem de çevresel ve kültürel değişikliklere tanıklık etme açısından eşsiz bir deneyimdir.

15
5
37
3
5
106
109
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.