103. dönem özel güvenlik görevlisi sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak

103. dönem özel güvenlik görevlisi sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak
103. dönem özel güvenlik görevlisi sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Sınavı için takvimi paylaştı. Buna göre adayların sınava gireceği tarih de belli oldu. Peki 103. dönem özel güvenlik görevlisi (ÖGG) sınavı ne zaman, hangi gün yapılacak? İşte ayrıntılar...

103. dönem özel güvenlik sınavı ne zaman

Özel Güvenlik 103. temel eğitim ve 79. yenileme eğitimi sınavına ait sınav talimatı yayınlandı. Buna göre 103. dönem ÖGG sınavı 24 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecek. Sınav sorularının ve cevap anahtarları da 27 Haziran'da ilan edilecek.

103. dönem özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

EGM Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme sınav sonuçları da 7 Temmuz tarihinde ilan edilecek. Sınavda adaylara 100 adet çoktan seçmeli soru sorulacaktır. Her bir soru bir puan olmak üzere değerlendirme 100 puan üzerinden olacak.

Silah farkı sınavına giren adaylar için 25 adet çoktan seçmeli silah bilgisi sorusu sorulacak. Silah farkı eğitimi almış olan adaylar sadece silah bilgisi sorularını cevaplayacaktır. Değerlendirmeher bir soru iki puan olmak üzere 50 puan üzerinden yapılacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.