11. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 140 Cevapları Cem Yayınları

11. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 140 Cevapları Cem Yayınları
11. Sınıf Cem Yayınları Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 140 Hazırlık Çalışması Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Hazırlık Çalışması

1. Her zaman anne ve babalar, çocuklarından bir şeyler bekler. Sizin onlardan beklentileriniz nelerdir?
Cevap: Biz onlardan en çok bize karşı anlayışlı olmalarını ve bizleri kısıtlamamalarını isteriz. Çünkü bizleri ve zevklerimizi anlarlarsa zaten bizler de onlar da mutlu olacaklardır.

2. Büyükanneleriniz, büyükbabalarınız veya yaşlı insanlar ile mutlaka sohbet etmişsinizdir. Bu sohbetlerinizin akranlarınızla yaptığınız sohbetlerden farkı var mıdır? Nasıl?
Cevap
: Evet var. Onlar genelde geçmişten hatıralarından bahsediyorlar. Arkadaşlarımla ise genelde okulda yaşadığımız ortak olaylardan bahsederiz. Yaşlıların bazen kullandıkları kelimeleri anlamakta zorlandığımı da söyleyebilirim.

3
2
2
3
3
3
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.