12 Mart Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

12 Mart Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
12 Mart Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Düzey Belirleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak detaylar haberimizde...

Eyüpoğlu Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Düzey Belirleme Sınavı 12 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak. Çamlıca, Kemerburgaz ve Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir kampüslerinde gerçekleştirilecek olan sınav saat 10:00 da başlayacak. Eyüpoğlu Koleji Bursluluk Sınavı Başvurusu için TIKLAYINIZ!

İstanbul'da 3 İlkokul, 5 Anaokulu ve 2 Lise olmak üzere toplam 10 okulu ile eğitim veren Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Düzey Belirleme Sınavı için son başvuru tarihi 9 Mart Çarşamba günü olarak açıklandı.

Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Düzey Belirleme Sınavı Sonuçları

Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Düzey Belirleme Sınavı'nı kazanan öğrenciler, sınav ile ilgili değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından 18 Mart 2016 Cuma günü açıklanacak.

Eyüpoğlu Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

3
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.