12. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 239 Cevapları Ordinat Yayınları

12. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 239 Cevapları Ordinat Yayınları
12. Sınıf Ordinat Yayınları Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 239 Hazırlık Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

HAZIRLIK

1. Yazarların bir konuyu ele alışlarında; bilgi, inanç, düşünce farklılıklarının, kültürel çevrelerinin, psikolojik özelliklerinin etkisi var mıdır? Tartışınız.

Yazarların bir konuyu ele alışlarında, bilgi, inanç, düşünce farklılıkları, kültürel çevreleri ve psikolojik özellikleri gibi faktörlerin etkisi olabilir. Her yazarın kişisel deneyimleri ve bakış açısı, eserlerine yansır ve onların konuları işleme biçimini şekillendirir.

2. En sevdiğiniz yazar kimdir, bu yazarı sevmenizin sebepleri nelerdir? Görüşlerinizi açıklayınız.
Cevap
: En sevdiğim yazar Yaşar Kemal’dir. Yaşar Kemal’i anlatımından ve ele aldığı konulardan dolayı çok seviyorum.

3. Hoşunuza gitmediği hâlde bir kitabı yine de okuyup bitirir misiniz? Okuduğunuz kitabı iyi olarak niteleyebilmeniz için size göre kitabın hangi özelliklere sahip olması gerekir? Anlatınız.
Cevap
: Hoşuma gitmediği halde bir kitabı okumayı genellikle tercih etmem, ancak bazen farklı bir bakış açısı kazanmak veya kitabın neden popüler olduğunu anlamak için devam edebilirim. Bir kitabı iyi olarak nitelendirebilmem için öncelikle derinlikli karakter gelişimi, etkileyici bir anlatım tarzı ve okuyucuyu düşündüren temaların bulunması gerekir.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.