13 Mart 4X4 Yamanlar Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

13 Mart 4X4 Yamanlar Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 13 Mart 4X4 Yamanlar Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Yamanlar Koleji Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Her sene geleneksel olarak 4. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ve "4x4 Bursluluk Sınavı" olarak adlandırılan Yamanlar Eğitim Kurumları bursluluk sınavı bu sene de 7 ayrı merkezde geçrekleştirilecek.

Yamanlar Okulları Bursluluk Sınavı, tüm Yamanlar İlkokullarında saat 10:00 ve 13:00 saatlerinde yapılacak. Ücretsiz olan bursluluk sınavına katılan öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek.

Yamanlar Eğitim Kurumları Giriş Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yamanlar Koleji Bursluluk sınavı sonuçları, sınavı sonuçlarının değerlendirilmesi ve puanlandırılmasını müteakiben açıklanacak.

1
10
1
0
0
0
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.