14-15 Ocak AÖF soru ve cevapları yayınlandı

14-15 Ocak AÖF soru ve cevapları yayınlandı
AÖF soru ve cevapları Açıköğretim Fakültesi sınavına girenler tarafından merak ediliyor. AÖF soru ve cevapları hakkında merak edilenler haberimizde. 14-15 Ocak 2017 tarihinde yapılan AÖF sınavları sonrasında AÖF soru ve cevapları neler içeriyor?

AÖF soru ve cevapları 14-15 Ocak 2017 tarihinde AÖF sınavına girecek kişiler tarafından merak ediliyor. AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? Açıköğretim Fakültesi sınavlarında sorulan soruların cevapları hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Hafta sonu Final sınavı yapılan Açıköğretim Lisans ve Önlisans sınavının soruları yayımlandı.
 
Açıköğretim sınavının sorularına ulaşmak için sistemden giriş yapmak gerekiyor.
 

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLECEK?

Sınavların değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Usul ve Esasları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Bağıl Değerlendirme Esaslarına göre belirlenmektedir.

Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge vardır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemlerine başvurulur.

AÖF SINAVLARI HAKKINDA GENEL BİLGİ

AÖF finalleri 14 ve 15 Ocak 2017’de yapılacak. Bahar vize sınavları 15 ve 16 Mayıs 2017’de; Bahar finalleri sınavı ise 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Öğrenci sınava girdikten ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içinde sınavdan çıkamaz. Öğrenci son 5 dakika önce çıkarsa, sınava alınmayacaktır. Sınavlarda hesap makinesi kullanma izni vardır. İzni olmayan hesap makinesi “alfabetik tuş takımı” olanlarıdır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.