14-15 Teog Mazeret Sınav Soruları ve Cevapları - Tıkla indir

14-15 Teog Mazeret Sınav Soruları ve Cevapları - Tıkla indir
14-15 Teog Mazeret Sınav Soruları ve Cevapları - Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Matematik - Tıkla indir

Liselere giriş sınavı için yapılan Yeni SBS teog sınavı mazeret sınavına girecekler. Liselere giriş için 28 29 Kasım'da yapılan sınava geçerli bir mazeretle giremeyenler yada sağlık sorunu yaşayanlar için Teog sınavı mazeret sınavı yeniden yapılacak. 14 15 Aralık günü yapılacak sınavlar için büyük ilgi olduğu söyleniyor. Teog Mazeret sınavları bu hafta sonu yapılacak.

İşte sınav tarihleri:

Liselere giriş için 28-29 Kasım'da yapılan sınava geçerli bir mazereti nedeniyle giremeyen ya da sınavı sağlık sorunları nedeniyle tamamlayamayan öğrenciler, 14 Aralık Cumartesi günü Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Matematik derslerinden, 15 Aralık Pazar günü de Fen ve teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girecek.

Sınavlar 09.00'da başlayacak ve 12.00'de sona erecek. Her dersten 20 sorunun sorulacağı sınavlar için öğrencilere 40 dakika süre tanınacak. Ayrıca öğrencilerin her sınav arasında 30 dakikalık zamanı olacak. Mazeret sınavına giremeyen öğrenciler sınava katılmamış olarak değerlendirilecek.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.