14 Mart MEB-EKYS sınavı soruları nasıldı

14 Mart MEB-EKYS sınavı soruları nasıldı
14 Mart MEB-EKYS sınavı soruları nasıldı, Twitter yorumları, MEB-EKYS sınavı soruları, cevapları ve sonuçları ne zaman açıklanır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenecek 2021-MEB-EKYS, pazar günü 50 il, 52 sınav merkezinde uygulanacak. Sınava katılım sağlayan adaylar, soru ve cevapların yayınlanacağı tarihin yanı sıra sonuç tarihini de araştırıyor.

SORULAR VE CEVAPLARI

14 Mart 2021 tarihinde uygulanan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavının (2021-MEB-EKYS) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 14 Mart 2021 tarihinde saat 16.25'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

2021-MEB-EKYS Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)

2021 EKYS SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK

ÖSYM'nin takvimiyle 2021 EKYS takvimi paylaşıldı. Duyurular sayfasında yer alan bilgiye göre 14 Mart tarihinde gerçekleşen EKYS'nin sonucu 7 Nisan 2021 tarihinde açıklanacak.

Sonuçlar ise ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayınlanacak. Adayların adreslerine ise yazılı sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası AİS üzerinden TC Kimlik numaraları ve e-Devlet veya ÖSYM şifreleriyle sonuçlara ulaşabilecekler.

EKYS TWİTTER SORU YORUMLARI

Kutuplarda idareci öğretmen EKYS  sorularının KPSS'den farkı yoktu. Zor ve eleyiciydi. Böyle olması harika oldu. Dayılar bizi geçsin de göreyim.
gudmorningTiçı Ekys’yi biraz daha zorlasaydınız Tus’la yarışırdınız. Bu kadar zor ve anlamsız sorularla neyi ölçtünüz anlamadım mesela bir idareci Van Gölü’ne bağlı küçük gölleri bilmese idarecilik yapamaz mı? #EKYS2021 @OSYMbaskanligi Soruları kim hazırladı gerçekten merak ediyorum.
Özgün AkdenizYeşil ÖSYM EKYS de yanlış sınavın kitapçığını göndermiş

55
14
11
12
12
14
12
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum