16-17 Nisan 2016 AÖF Çıkmış Sorular ve Cevapları - Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Çıkmış Sorular

16-17 Nisan 2016 AÖF  Çıkmış Sorular ve Cevapları - Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Çıkmış Sorular
Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Ara Sınav (Vize) sınavlarını 16 ve 17 Nisan 2016 (Cumartesi-Pazar) günü yapacaktır.

 AÖF çıkmış soruları ve cevap anahtarını sitemizden görebilirsiniz. Bahar döneminde sınava girecek tüm öğrenciler sınavdan sonra sorulara ve cevaplara bu haber üzerinden ulaşabilirler. İşletme, İktisat Fakültesi'nde birçok öğrenciler sınavlara girecek tüm adaylar bu hafta sonu ter dökecek...

 Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Ara Sınav (Vize) sınavlarını 16 ve 17 Nisan 2016 (Cumartesi-Pazar) günü yapacaktır. AÖF çıkmış soruları ve cevap anahtarını sitemizden görebilirsiniz. Bahar döneminde sınava girecek tüm öğrenciler sınavdan sonra sorulara ve cevaplara bu haber üzerinden ulaşabilirler. İşletme, İktisat Fakültesi'nde birçok öğrenciler sınavlara girecek tüm adaylar bu hafta sonu ter dökecek...

AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavına girecek olan öğrencilerin sınavdan önce bazı konulara dikkat etmeleri tavsiye ediliyor. Bu tavsiyeler şöyle;

 

 

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmamaktadır. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

 

Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmenizde ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulunmanızda fayda olacaktır.

 

AÖF SINAV YERLERİNE 10 YENİ İLÇE DAHA EKLENDİ
AÖF sınavları için, 7 ilçedeki sınav merkezlerinin arasına; Kahramanmaraş-Elbistan, Ankara-Polatlı, Balıkesir-Edremit, Konya-Ereğli, Manisa-Salihli, Ağrı-Patnos, Muğla-Milas, Tekirdağ-Çorlu, Şanlıurfa-Siverek ve Van-Erciş de eklendi.

 

AÖF SINАVLАRINА GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER!
Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport )

 

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve satte sınava girmek zorundadırlar.
Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden herhangi biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
 
AÖF 2015- 2016 SINAV TARİHLERİ
AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı: 12 - 13 Aralık 2015

 

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 - 24 Ocak 2016

 

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı 16 - 17 Nisan 2016

 

AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04 - 05 Haziran 2016

 

AÖF 2015-2016 Tek Ders Sınavı16 Temmuz 2016

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.