1884 Vakfı 2016-2017 Burs Başvuruları

1884 Vakfı 2016-2017 Burs Başvuruları
1884 Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı İstanbul’da herhangi bir devlet üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs verecektir.

1884 Vakfı burs vermenin yanında uyguladığı danışmanlık hizmetinin daha etkin olması amacı ile, sadece

– İstanbul’daki Devlet Üniversiteleri’nde okuyan T.C. vatandaşı olan LİSANS öğrencilerine burs verilecektir. başvurular 15/Eylül-15/Ekim tarihileri arasında internet kanalı ile yapılacaktır. Bu tarihten önce veya sonra başvuru kabul edilmeyecektir.

– LÜTFEN FORMU KÜÇÜK HARF İLE DOLDURUNUZ. Gönderilen başvuru mesajının elimize geçtiğinde size alındı e-postası gönderilecektir, bir kaç gün içinde elinize alındı e-postası geçmez ise burs@1884vakfi.org mail adresinden sorulmasında yarar vardır.

– ESKİ BURSİYERLERİMİZİN DE BAŞVURULARI GEREKLİDİR.

– Belirtilen başvuru şekillerine uymayan veya formu belirtilen şekilde doldurmaya kişilerin başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

– Hazırlığı bitirip 1.sınıfa başlayanlar Üniversiteye girdikleri yılki bilgilerini formdaki üniversiteye yeni girenlerin kısmına yazacak ve hazırlık geçme notunu da yazı ile formun altındaki not hanesinde belirtecekler.

– ÖSYM-LYS Sınav Sonuç Belgesinde yerleştirme başarı sırası, yerleştirme puanı ve puan türünü muhakkak yazacaklar

Başvuru için TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.