19 Mart İsabet Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

19 Mart İsabet Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
19 Mart İsabet Koleji Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İsabet Okulları Bursluluk Sınavı 19 Mart Cumartesi günü yapılacak. Kütahya, Tavşanlı, Simav ve Gediz kampüslerinin düzenlediği İsabet Okulları Bursluluk Sınavı Son Başvuru Tarihi 17 Mart 2016. Sınava şu anda 4. 5. 6. ve 7. sınıflarda okuyan öğrencilerin katılabileceği İsabet Okulları Bursluluk Sınavı seyans ve saatleri aşağıda verilmiştir. 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilere bursu eğitim görme imkanı sunacak olan İsabet Okulları Bursluluk Sınavı ile ilgili detayları ve İsabet Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçlarını sitemizden de takip edebilirsiniz.

İsabet Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman? İsabet Koleji Bursluluk Sınavı Saat Kaçta Yapılacak? İsabet Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İsabet Koleji 2016- 2017 Kayıt Ücretleri Ne Kadar?

İsabet Koleji Bursluluk Sınavı 19 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. İsabet Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları ve sınav Okullar Kayıt Ücretleri ile ilgili bilgilere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İSABET OKULLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

İsabet Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları

İsabet Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları, 19 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan İsabet Bursluluk Sınavı sonuçlarının okul yönetimi tarafından değerlendirilmesini müteakiben açıklanacak. İsabet Koleji Bursluluk Sınavı sonuçları ve bursluluk bilgileri ile ilgili bilgileri sitemizden online olarak takip edebilirsiniz.İsabet Okulları iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.

İsabet Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

Özel Kütahya Tavşanlı İsabet Okulları

Adres: Hanımçeşme Mahallesi Gündüz Sokak No:13 Tavşanlı Kütahya
Telefon: 0 274 655 00 11

9
67
3
3
3
3
67
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum