19 Şubat Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Sınav soruları ve cevapları

19 Şubat Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Sınav soruları ve cevapları
Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Sınav ve Eğitim Bitiş Tarihi nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Yazılı Sınavı'nın 19/02/2023 tarihinde yapılması planlanmakta olup, söz konusu sınava ait eğitim bitiş tarihinin ise 20/01/2023 olarak belirlenmiştir.

19/02/2023 tarihinde yapılacak olan Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Sınavına ait 80 il aday/okul/salon yerleştirme işlemi tamamlanarak ÖGNET uygulaması üzerinden yayımlanmıştır.

Özel güvenlik eğitim kurumları tarafından sınava katılacak adayların “Sınav Giriş Belgesi” 31/01-04/02/2023 tarihleri arasında ÖGNET uygulaması üzerinden çıktı alınarak adaylara teslim edilmesi,

Adaylar tarafından sınav giriş belgesinde bulunan fotoğrafın kendisine ait olup olmadığının kontrol edilerek kendisine ait olmayan fotoğrafın özel güvenlik eğitimi kurumu tarafından düzeltilmesi gerekmektedir.

Sınav soru ve cevaplarının sınavdan sonraki hafta içi açıklanamasını bekliyoruz. Açıklandığında sitemizden ulaşabilirsiniz.

1
1
1
1
1
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.