2-3 haziran 2012 AÖF Final soruları cevapları merakla bekleniyor

2-3 haziran 2012 AÖF Final soruları cevapları merakla bekleniyor
2012 Aöf Final Yıl Sonu Sınav Soruları Açıklandı Mı ; Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi tarafından 2-3 haziran tarihleri arasında düzenlenen Açıköğretim Aöf 2012 final sınav soruları ve cevapları ilerleyen günlerde sitemizde açıklanacaktır.

2012 AÖF Yıl Sonu Sınav Soru ve Cevapları sayfası için TIKLAYINIZ (Sorular yayınlandı)

2012 AÖF Yıl Sonu Sınav Soru ve Cevapları 1 veya 2 gün içinde açıklanamsı bekleniyor. Açıklanır açaıklanmaz  buradan size bildireceğiz.

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlıyor.  Aöf li Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (http://eogrenme.acikogretim.edu.tr/Portal/Giris.aspx) Fakülte başlığı içinden Sınav Soruları seçeneği ve arkasından, Bölüm başlığından öğretim yılını, ders başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına ulaşabilecekler.

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, “T.C. Kimlik Numaranız” ile e-Öğrenme Portalına oturum açılabiliyor.

2012 AÖF Yıl Sonu Sınav Soru ve Cevapları sayfası için TIKLAYINIZ (Sorular yayınlandı)

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.