20 Nisan 2014 ALS - Askeri Lise Sınavı giriş yerleri ne zaman belli olacak

20 Nisan 2014 ALS - Askeri Lise Sınavı giriş yerleri ne zaman belli olacak
2014 ALS - Askeri Lise Sınavı giriş belgesi dökümü ve sınav yerleri nasıl öğrenilir? Ne Zaman belli olacak?

ALS Askeri Lise Sınavı ne zaman yapılacak? (ÖSYM) ALS Askeri Lise Sınavı giriş belgesi dökümü nasıl öğrenilir? ALS Askeri Lise Sınavı giriş belgesi dökümü ile ALS sınav yerleri bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz. 20 Nisan 2014 tarihinde yapılacak olan ALS sınavı giriş belgesi dökümü 10 Nisan 2014 tarihinden itibaren ais.osym.gov.tr adresinden öğrenilebilmektedir. (ALS) Askeri Lise sınavı giriş belgesi dökümü öğrenimleri ne zaman başlıyor, (ALS) Askeri Lise sınavı giriş belgesi dökümü öğrenimleri ne zaman bitiyor?

Okulları Yönetmeliği'nin 12. maddesi gereğince, Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Askerî Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda öğrenim görmek isteyen adayları seçmek amacıyla bir sınav yapılacaktır. Genelkurmay Başkanlığı ile Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) arasında 23.01.2014 tarihinde imzalanan
Protokol uyarınca TSK Askerî Liseler ile Bando Astsubay Hazı rlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavının 1. aşamasını oluşturan Yazılı Sınav, ÖSYM tarafından yapılacak ve değerlendirilecektir. vezirhaber.com Kılavuz Yazılı Sınavla ilgili başvuru, sınav ve sınav sonuçlarının değerlendiril mesi esaslarını kapsamaktadır. ALS'ye başvuran adaylar kılavuzda yer alan düzenlemeleri kabul etmiş sayılırlar. 6114 sayılı Kanun’un 7. maddesinin 5. fıkrası gereği Sınav ile ilgili açıklama ve duyurular, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığının İnternet sayfasında yapılacaktır. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir.

Kılavuzlarda yer alan ücretlerin dışında; yeniden şifre edinme, sonuçlara veya sorulara itiraz, belge çıkarma vb.
nedenlerle, adaylardan alınacak diğer ücretler, ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından belirlenir ve ÖSYM’nin İnternet
sayfasından kamuoyuna duyurulur. Başvuru merkezleri ve bankalar tarafından, bu kılavuzda ve ÖSYM’nin İnternet sayfasında belirtilen ücretlerin dışında herhangi bir işlem için adaylardan ücret talep edilemez. Başvurusunu yapmayan veya başvurusu geçersiz sayılan, sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alın mayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarı sağlayamayan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ödeme yapmış olan adayların ödedikleri ücretler geri verilmez/devredilmez. Ücretlerin doğru yatırılmasının sorumluluğu adaya aittir. Başvuru merkezleri tarafından başvurusunu tamamlayan adaydan sadece başvuru hizmeti ücreti alınır, başvuru esnasında ayrıca fotoğraf ve şifre için ücret alınmaz.

2014 ASKERÎ LİSELER İLE BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULUNDA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİ SEÇME SINAVI - GİRİŞ BELGESİ DÖKÜMÜ
Başlangıç Tarihi :10.04.2014 14:00
Bitiş Tarihi :20.04.2014 9:45


(ALS) Askeri Lise Sınavı giriş belgesi Dökümü için tıklayınız

(ALS) Askeri Lise Sınavı çıkmış soruları ve cevapları için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.