20 Şubat Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

20 Şubat Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 20 ve 27 Şubat Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

20 ve 27 Şubat Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları, bursluluk sınavı ile ilgili değerlendirmenin yapılmasının ardından online olarak duyurulacaktır. Modern ve Çağdaş bir eğitim anlayışıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim öğretim fırsatı sunan Bahçeşehir Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları açıklandığında, Burs imkanından faydalanıp faydalanmadığınızı ve Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavından kaç Puan aldığınızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Bahçeşehir Bursluluk Sınavı Hakkında:

Lise 9,10,11. sınıflar için yapılan sınavın sonuçlarına göre öğrenciler eğitim bursu alma hakkı elde edebileceklerdir. Sınav 20 Şubat tarihinde düzenlenecektir.

İlkokul 4, Ortaokul 5,6,7. sınıflar için yapılan sınavın sonuçlarına göre öğrenciler Bahçeşehir İlkokul ve Ortaokullarında Burslu olarak okuma imkanı elde edebilecekler.

27 ŞUBAT 2016 BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ORTAOKUL BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bahçeşehir Okullarının Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerine erken kayıt avantajlarından faydalanmak için yukardaki linke tıklayabilirsiniz. Bahçeşehir Okulları kayıt fırsatları ve kayıt ücretleri ile ilgili detaylara, Bahçeşehir Okulları Web Sitesinden ulaşabilirsiniz. Bahçeşehir Okulları iletişim bilgileri için aşağıdaki iletişim linkine tıklayabilirsiniz.

BAHÇEŞEHİR OKULLARI KAMPÜSLERİ

Bahçeşehir Okulları Türkiye genelinde 69 kampüs, 141 okulda, 25.000’in üzerinde öğrenciye eğitim vermektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

4
9
18
103
10
2
10
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
4 Yorum