2011 - 2012 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri

2011 - 2012 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri
Bu yazımızda sizlere 2011 - 2012 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri - Kayıt Yenileme Harçları - açık öğretim harçları hakkında bilgiler vereceğiz.

TABLO – 2 ÖĞRETİM GİDERİ VE CARİ HİZMET MALİYETLERİNE ÖĞRENCİ KATKI PAYI TUTARLARI (Kayıt için istenen belgeleri tamamlamadan bankaya kesinlikle ödeme yapmayınız.)

Aşağıda sayılan programlar haricindeki tüm programlara kayıt yaptıracak öğrenciler yukarıda belirtilen tutarları ödeyeceklerdir. “Öğretim Gideri” ödemesi farklılaşan programlar aşağıda sıralanmıştır.

Katkı kredisi almak için Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvuran ancak, 28 Şubat 2011 tarihine kadar katkı kredisi almaya hak kazandıkları belli olmayan veya hak kazanamayan öğrenciler de 2. taksit olarak 78.00 TL.’yi bankaya ödeyeceklerdir. Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumunca katkı kredisi tahsisi yapılan öğrencilere 71.00 TL. iade edilecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.