2011-2012 Aöf Kayıt Yenileme Tarihleri

2011-2012 Aöf Kayıt Yenileme Tarihleri
2011-2012 Aöf Kayıt Yenileme Tarihleri başladı.

28 Kasım 2011 – 23 Aralık 2011 Tarihleri Arasında Yapılacaktır.

Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılır:

Kayıt yaptıracak aday öğrenciler iki farklı ödeme yapacaklardır. Birinci ödeme kitap, sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan Öğretim Gideri, ikinci ödeme ise her yıl Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payıdır. Ödemenizi 25 Ekim 2010 – 26 Kasım 2010 tarihleri arasında, bankanın mesai saatleri içerisinde, kayıt için AÖF bürosuna gitmeden önce herhangi bir Vakıfbank şubesine yapmalısınız

ÖNEMLİ : Adaylar bankaya ödeme yaparken kayıt türü–bölüm/program belirterek ödemesini gerçekleştirmelidir (Örneğin, ÖSYS-İktisat; ÖSYS- Ev İdaresi, Kara MEÖP gibi). Bankaya yapılan ödeme sonunda alınan dekont üzerin-deki kimlik bilgileri, ödeme miktarı ve kayıt türü-bölüm/program bilgileri mutlaka kontrol edilmelidir. Kayıt yaptırılacak kayıt türü–bölüm/program dışında, başka bir kayıt türü-bölüm/programa para yatırılması hâlinde kaydın yapılması mümkün olmayacaktır.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinden her ne sebeple olursa olsun kaydı silinenler ile bu fakültelerden mezun olanlar tekrar yeni kayıt yaptırabilmek için, varsa kaydının silindiği veya mezun olduğu programa ait eski borçlarını öde-mek zorundadırlar.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.