2012-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak

2012-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak
7-8 Temmuz 2012 Tarihinde yapılan 2012-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak

Geçtiğimiz yıl KPSS Lisans Sınavı Sonuçları 29 Temmuz 2011 tarihinde açıklanmıştı. Bu yıl sınava katılan aday sayısının fazla olması, ayrıca ÖSYM’nin önceki yıllara göre sonuç, soru-cevap vb. bilgileri geç açıklamayı alışkanlık haline getirmesinden dolayı 6-10 Ağustos 2012 tarihleri arasında açıklanmasını öngörmekteyiz.

KPSS sonuçlarına ilişkin ÖSYM tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat MEB, Ağustos ayı içerisinde öğretmen ataması yapacağı için 10 Ağustos’a kadar sonuçların açıklanmasını sarkıtmak istemeyeceğini düşünmekteyiz. Soru kitapçıklarının taranıp internet ortamına verilmesi ile sonuçlar aynı zamanda açıklanırsa öngördüğümüz tarihten sonraya da kalabilir.

Sonuçlar açıklandığında açıklanacağı sayfamıza gitmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.