2012 KPSS Başvuru Kılavuzu ve Başvuru Rehberi – Tarihleri

2012 KPSS Başvuru Kılavuzu ve Başvuru Rehberi – Tarihleri
2012 KPSS Başvuru Kılavuzu ve Başvuru Rehberi – Tarihleri

2012 KPSS Başvuru Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak. KPSS 2012 Başvuruları Ne Zaman Alınacak. 2012 KPSS (Kamu personeli Seçme Sınavı ) 7 Temmuz 2012 ve 8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılacak. 2012 KPSS Lisans A Grubu ve Öğretmenlik başvuruları 9 Nisan 2012 tarihinde başladı. 2012 KPSS Başvuru kılavuzu yine bu tarihten itibaren yayınlanacak.

2012 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuruları bugün başladı.

Başvurular, 18 Nisan’a kadar devam edecek.2012 KPSS, lisans düzeyinde, 7-8 Temmuz tarihlerinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa’da yapılacak. Sınava, lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek.

Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecek. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. 2012-KPSS Lisans Kılavuzu’nda başvurma, sınav, değerlendirme veyerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak.

 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.