2012 KPSS Sınavı İptal Edilecek mi Olacak mı

2012 KPSS Sınavı İptal Edilecek mi Olacak mı
Şok gelişme 7 Temmuz 2012 tarihinde yapılan 2012 KPSS Soruları çalındı !!. KPSS Soruları çalındı , 2012 KPSS İptal Edilir mi ? İptal Edilecek mi ?.. Son durum ve yorumlar bu sayfada

Bugün KPSS sınavı vardı. Sabah oturumunda Genel Kültür ve Genel getenek, öğleden sonraki oturumunda ise eğitim Bilimleri testi yer aldı.

Sınav sonrasında PKK’ya yakınlığıyla bilinen Dicle Haber Ajansı adlı bir ajans, saat 16:30 civarında sınav sorularının çalındığını haber yaptı. Hemen araştırdık. Meğersem 2012 KPSS Soruları komple birilerine daha önce servis edilmiş.

Arkadaşlar, ilgili soru kitapçığı “beyazkalem.com.tr” adresinde idi. Ancak siteye erişim ara ara kesildiğinden kitapçığı kendi serverimize yükledik.

Ancak yayımlanan sayfalar sınav kitapçığının birebir görüntüsü değil. Zira sınav kitapçığı iki sütunlu ve her sütunda 2 veya 3 soru bulunuyor.

KPSS’de Beyaz Kalem Damgası – Beyazkalem Yetkililerinden Açıklama :

Kpss bugün gerçekleştirildi ancak sınavdan çok sınav sonrası yaşanan gelişmeler gündeme damgasını vurdu. Beyaz Kalem Yayınlarının internet sitesinde yayınladığı sorular Kpss Adaylarının kafasını karıştırdı

Kpss bugün gerçekleştirildi ancak sınavdan çok sınav sonrası yaşanan gelişmeler gündeme damgasını vurdu. Beyaz Kalem Yayınlarının internet sitesinde yayınladığı sorular Kpss Adaylarının kafasını karıştırdı.

Beyaz Kalem Yayınları Kpss Denemesi Filigranı ile yayınevinin sitesinde yayınlanan kitapçıktaki soruları gören adaylar tam 57 sorunun bugünkü Kpss ile aynı olduğunu görünce şok oldu. Tüm yurtta bir anda tüm Kpss adayları arasında Beyaz Kalem’in soruları önceden yayınladığı iddiası yayıldı.

Bir anda tüm adaylar bu siteye yönelince yayınevi bir açıklama yapmadan sitenin serverı kilitlendi ve söylenti yayıldı.

Kpss Rehber’e gelen son bilgilere göre sitemize mesaj atan bir ziyaretçimiz Beyaz Kalem Yayınları’ndan bir yetkili ile görüştüğünü açıklayıp aşağıdaki bilgiyi Kpss Rehber’e aktardı.

Beyaz Kalem Yayınları’nın konuyla ilgili açıklama yapması halinde bu açıklamayı da yayınlayacağız. Kendilerine telefonla ulaşmaya çalışıyoruz

Beyaz Kalem Yayıneviyle az önce görüştüm.

Yönetici kişi, sınav bittikten sonra hem öğretmenleri hem de öğrencileri aracılığıyla sınav sorularını bir an önce tamamlayıp sitelerinde hemen yayınlamak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Sınav sorularından 57 adedini toparlayabildiklerini ve bunu internet sitelerindeki hazır deneme sınavı yazılımına yüklediklerini belirtti. Hazır yazılım nedeniyle de yayınlanan pdf dokumanın alt tarafında “Deneme sınav 2″ ibaresi çıktığını belirtti.

Böyle bir algı oluşturdukları için üzgün olduklarını belirtti. Şuan aşırı yoğunluktan dolayı internet sayfalarına giremediklerini, girdikleri anda bir açıklama yapacaklarını belirtti.

Kişi ve kurumalrı zan altında bırak istemiyor ve konuyu ispatlanmadığı için bir iddia olarak dile getiriyoruz ancak yetkililerin mutlaka tüm şıkların sırasıyla doğru hatırlandığı konusunda açıklamada bulunması gerekir.  Zira daha önce bu kadarına şahit olmadık

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.