2012 KPSS sonuçları ortaöğretim/önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2012 KPSS sonuçları ortaöğretim/önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
2012 Kpss sonuçları ne zaman açıklanacak?Heyecanlı bekleyiş sürmeye devam ediyor. 2012 KPSS sonuçları için bu hafta çok önemli.

2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Herkes bayramdan öncemi yoksa bayramdan sonramı açıklanacağı sorusuna yanıt bekliyor. Fakat osym.gov.tr 'den henüz bir resmi açıklama gelmedi.

ÖSYM Başkanlığı bu tür bir açıklama yapmamaktadır. Sadece KPSS sonuçları açıklanacağı saati önceden bildirmektedir. Bayramdan sonraya kalma ihtimalide gündemden düşmüyor. fakat büyük ihtimal hafta içi açıklanacak. KPSS sonuçları bugün itibari ile açıklanmadı. Herkes sonuçların artık bayramdan sonraya kaldığını düşünmeye başladı

ÖSYM tarafından gerçekleştirin 2012 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçlarının açıklanma tarihi için doğru yerdesiniz. 2012 yılında yapılan ve ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçlarının açıklanması merak ile beklenirken henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Meraklı bekleyiş devam ederken ortaöğretim ve önlisans seviyesinde sınava girenler için 2012 KPSS sınav sonuçlarının açıklanması an meselesi. 2012 KPSS sınav sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. 2012 yılının son KPSS sınavı olan ortaöğretim ve önlisans sınavlarının sonuçları kasım ayına girmeden açıklanacak.

2012 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM’den gelecek sınav sonuçlarının açıklanma tarihi merakla bekleniyor ancak henüz yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Peki 2012 yılının önemli sınavları arasında yerini alan 2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Genellikle sınava girenler genellikle kendi çözdükleri sonuçlara bakarak kaç puan alacaklarının ortalamasını tutturuyor ancak yine de en resmi olan tabi ki ÖSYM’den gelecek olan sonuç.
Bir çok sansasyonel olaya sahne olan ÖSYM 2012 yılında KPSS 2012 ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşayacak mı? Önyargı ile yaklaşılan ancak son zamanlarda tutarsız açıklamalrı ile sınava girenleri zor durumda bırakan ÖSYM için söylenecek pek bir şey olmasa da yine de sınav sonuçları her zaman ki gibi en çok merak edilenler arasında. Sonuçları en çok merak edenler için üzgünüz ancak henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

ÖSYM tarafından resmi sonuçlar www.osym.gov.tr tarafından yayınlandıktan hemen sonra sitemizde de yer alacak. Geçmiş tarihlerde yapılan KPSS sınav sonuçları ortalama 30 ile 45 gün arasında açıklanmış. Ancak son yılların en çok dikkat çeken ismi olan ÖSYM bu konu hakkındaki güvenleri yitirmiş bulunmaktadır.2012 yılı içinde 2012 KPSS ortaöğretim/Önlisans sınav sonuçlarının en erken 22 ekim tari,hinde açıklanması bekleniyor.22 Ekim tarihin bayram haftasına denk gelmesi yüzünden bu tarihin bayram sonrasına yani ekim ayının son haftasına sarkması bekleniyor. Bayramdan sonraya kalması ile memur adayları hergeçen gün stresi artacak demektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.