2012 (OGES) Öğrenci Yedek Kayıt Durumu Bilgisi - Tıkla öğren

2012 (OGES) Öğrenci Yedek Kayıt Durumu Bilgisi - Tıkla öğren
2012 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) Öğrenci Yedek Kayıt Durumu Bilgisi - Tıkla öğren

SBS 2012 SBS yedek yerleştirme sonuçları meb.gov.tr adresinde bugün açıklanacak. SBS 2012 Yerleştirme Sonuçları açıklandı meb.gov.tr Yedek yerleştirmeler 3 eylülde. Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi 2012 Yılı Yerleştirme İşlemleri ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı bir açıklama yaptı. 03 Eylül 2012 saat 08.00’den itibaren boş kalan kontenjanlara, yedek listeden yedeklik sırası dikkate alınarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecektir. Her öğrenci kayıt hakkı kazandığı okula, kayıt hakkı kazandığı gün hariç 3 (üç) işgünü içerisinde saat 17.00’ye kadar kayıt yaptırmak zorundadır.Yerleştirme sonuçlarına göre adaylar hangi okulu kazandıklarını öğrenebiliyor. İstediği okulu kazanamayanlar kazandıkları okula kayıt yaptırarak ek yerleştirme ile boş kalan okul kontenjanlarına yeniden yerleşebilirler.

2012 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) Öğrenci Yedek Kayıt Durumu Bilgisi için tıklayınız. 

03 Eylül 2012 bugün saat 08.00’den itibaren boş kalan kontenjanlara, yedek listeden yedeklik sırası dikkate alınarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler ilan edilecektir. Her öğrenci kayıt hakkı kazandığı okula, kayıt hakkı kazandığı gün hariç 3 (üç) işgünü içerisinde saat 17.00’ye kadar kayıt yaptırmak zorundadır.

2012 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) Öğrenci Yedek Kayıt Durumu Bilgisi için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.