2013 ALS - Askeri Lise Sınav Soruları ve Cevapları ÖSYM

2013 ALS - Askeri Lise Sınav Soruları ve Cevapları ÖSYM
2013 ALS - Askeri Lise Sınav Soruları ve Cevapları ÖSYM

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları adına, askeri liseler ve bando astsubay hazırlama okulunun yazılı giriş sınavı (ALS), 21 Nisan 2013 tarihinde (Pazar) yapıldı. İşte 2013 ALS Soruları ve Cevapları Hakkında Son Durum:

2012-ALS Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Soruları ve Cevapları sınavdan sonra sitemizde yayınlanacak.

21 Nisan 2013 ALS Sınav Soruları ve Cevapları bu sayfada olacak.

Askeri Liseler Sınavı ALS 21 Nisan Pazargünü yapıldı. Sınav Soru ve Cevapları ÖSYM ile eş zamanlı olarak bu sayfadan yayınlanacak.

Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı 2013-ALS Sınav Tarihi 21 Nisan 2013

2013 ALS - Askeri Lise Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız

2013 ALS Sınav Yorumları Askeri Liseler Soruları Nasıldı Zormuydu Kolaymıydı?

2013 ALS Sınav Soruları Nasıldı? Ankete katılmak için tıklayınız

ALS Puan Hesaplaması yapmak için aşağıdaki linki tıklayınız

ALS Puan Hesaplaması için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.