2013 KPSS 6-7 2013 Temmuz sınav sonuçları açıklandı mı?(ÖSYM)

2013 KPSS 6-7 2013 Temmuz sınav sonuçları açıklandı mı?(ÖSYM)
KPSS Sınavın sonuçlarını bu hafta açıklaması bekleniliyor.

Önceki KPSS sınavının sonuçlarını iki-üç gün içerisinde açıklayan ÖSYM'nin, bu sınavın sonuçlarını açıklamada gecikti. Sonuçların bu hafta çıklaması bekleniliyor.

Teknolojik sistemler açısından çağı yakalamaya çalışan ÖSYM , önceki KPSS sonuçları nı yaklaşık bir kaç gün içerisinde açıklamıştı. Bu hız ile alakalı kamuoyunda büyük takdir toplayan ÖSYM, aynı başarıyı bu KPSS'de de gösterebilecek mi?. Önceki KPSS'nin açıklanma süresini baz alırsak, ÖSYM'nin bu KPSS'nin sonuçlarını da Salı veya Çarşamba günü açıklaması bekleniliyor

KPSS genel kültür, KPSS genel yetenek sınavı ve Eğitim Bilimleri Testi olarak ÖSYM'nin bugünkü düzenlediği 2013 KPSS sınavı 2 oturum ile yapıldı.

6 Temmuz 2013 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı yapıldı ve sınava ait soru ve cevaplar ne zaman açıklanacak?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.