2013 KPSS Başvuru Süresi Uzatılacak mı ? ÖSYM

2013 KPSS Başvuru Süresi Uzatılacak mı ? ÖSYM
2013 KPSS Başvuruları 15 Mayıs itibariyle sona ermiş bulunmakta. Bilindiği üzere 2013 KPSS A grubu ve Öğretmenlik (ÖABT) başvuruları 6-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı ÖSYM tarafından açıklanmıştı.

Sürenin dolduğu şu anlarda kimi adaylar başvurularını çeşitli sebeplerden dolayı yapamamış durumda. Bu adaylar haliyle soruyorlar 2013 KPSS Başvuru süresi uzatılır mı ya da uzatılacak mı ?

Adayların bir kısmı bankaya para yatırdığı halde kimileri de para yatırma işlemini yapmadan KPSS’ye başvurularını yapamamış durumdalar. KPSS Başvuru süresi uzatılacak mı ? ÖSYM’nin önceki uygulamalarına bakıldığında KPSS başvuru süresini uzatması düşük bir ihtimal olarak duruyor. En yakın örnek olarak, geçtiğimiz günlerde başvurusu sona eren YGS başvurularını yetiştiremeyen binlerce aday olmasına rağmen ÖSYM, talepleri göz ardı ederek süreyi uzatmamıştı. Aynı şekilde KPSS başvuru süresini de uzatmaması yüksek ihtimal. Mağdur sayısının çok fazla olması ve seslerini duyurabilmeleri durumu değiştirebilir.  2013 KPSS başvuru süresi tarihi uzatıldı mı konusunda bilgiler geldikçe sayfamız güncellenecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
12 Yorum